Al mijn producten zijn met veel zorg gemaakt.

Vinyl Opplakken

De sticker is gemaakt van Vinyl en zit met statisch folie (drager.) op een ondergrond. (blauw /wit )
De drager helpt je, de sticker goed over te dragen op bv je raam, hout, servies, enz...

Muurstickers

Het verwijderen van de muurstickers moet met grote zorg gedaan worden. Eventueel wat verwarmen met een fohn helpt. Little Sissy is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. (Lees daarom de algemene voorwaarden goed door!)

DIY-Straatje

Het makkelijkst is om de onderkant van je huisjes, op gelijke afstand te knippen. Zo heb je overal de juiste afstand vanaf je kozijn. Voordat je gaat plakken: leg eerst je straat globaal op je vensterbank en ontwerp je eigen straat. Begin in een hoek en werk van daaruit naar links of rechts. Of werk vanuit het midden.

Haal de ondergrond van je drager en pak het huisje links boven en rechts onder vast. Hierdoor kun je de lijn van het huisje volgen om recht te plakken. 

Plak de drager boven of onder vast op het raam en strijk met een vlakke hand naar boven of beneden. Als je dit rustig gedaan hebt, zul je geen bubbels krijgen. De drager kun je voorzichtig verwijderen. Gaat het vinyl mee? Even een klein stukje terug, aandrukken met een vinger en opnieuw verwijderen.

Ik hoop dat het gelukt is...:)

Wassen

Naar wens, kunnen er veel kleuren in het product voorkomen. Little Sissy is niet verantwoordelijk voor het wassen en/of doorlopen van kleuren. Ik adviseer de handgemaakte producten op de hand te wassen. Was je ze toch met een machine (max 30 graden), gebruik dan een kleurenvanger! Little Sissy is niet verantwoordelijk voor het loslaten van letters of doorlopen van kleuren.

Rompers en shirts

De bedrukte producten kunnen het beste op de hand gewassen worden en anders op 30 graden. Was de producten binneste buiten!!!! Strijk altijd met een bakpapiertje over de labels en applicaties. Het smelt direct door de hitte.  (Little Sissy is hier niet verantwoordelijk voor.)

Het kan voorkomen dat er een hoekje of stukje loslaat, je kunt dit met gemak, weer vast strijken. Doe dit altijd met een bakpapiertje er tussen. Bij vragen kun je contact met mij opnemen. 

Drogen

Stop de producten niet in de droger!!

Strijken

Kijk uit bij het strijken van de producten. De "LittleSissy"-labels smelten wanneer je ze strijkt. Ook sommige labels van de Little Tut's en de Little Labels kunnen niet tegen de hitte. Leg er bij voorkeur een bakpapiertje tussen. Dit geldt zeker voor de namen/teksten die op de producten gestreken zijn.

Vilt: (bv de Little Rattle/rammelaar)

Vilten artikelen zijn niet bedoeld om in je mond te steken. Baby's doen dit van nature. Let hier goed op!!! Little Sissy is niet aansprakelijk wanneer dit wel gebeurd en het product gaat hierdoor stuk.
 

Klachten en/of opmerkingen

Mochten er klachten zijn, neem gerust contact op! Ik heb liever dat ik je ergens mee kan helpen, dan dat je ontevreden bent.... En laat me gerust weten als je ergens tegen aan loopt. Little Sissy staat open voor kritiek. Maar als je wel tevreden, verrast en/of super blij bent met een product van Little Sissy, dan hoor ik dat uiteraard ook erg graag. Mail, App, sms,zet het op FaceBook of laat een reactie achter in het gastenboek.

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

 

 

Belangrijke data

Geen verzending 2019-2020: .

21 dec 2019 tot 10 jan 2020

Shop gesloten:

Vanaf zaterdag 21 dec'19

tot vrijdag 10 jan'20

Beurs 2020: 

Maart & November

Spijkenisse.

Belangrijk Nieuws.

Vanaf 1 dec '18 zijn de Sonny Angels alleen nog Blind verkrijgbaar.

Je kunt ze dan niet meer los bestellen.

We hebben nog een aantal losse angels verkrijgbaar, Deze zijn op de beurzen te koop.

  • 3design
  • rosesandbutterflies
  • mini-tipi.nl
  • Pinterest
  • olliesdollhouse
© 2014 - 2019 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel