Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling bij Little Sissy ga je akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld:

Bestelling en betaling:
Zodra je bestelling bij Little Sissy bekend is, ontvang je een bevestigingsmail.
Betalingen dienen binnen 7 dagen, na het ontvangen van de orderbevestiging, te zijn voldaan d.m.v. vooruitbetaling op rekeningnummer NL71 ABNA 0248403575 , t.a.v. LITTLESISSY ,met vermelding van naam en ordernummer. Als de betaling niet binnen deze betalingstermijn is voldaan, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

LET OP: Op aanvraag gemaakte en bestelde artikelen, kunnen niet geannuleerd worden. De koper is verplicht tot afname en betaling van deze speciaal voor de koper gemaakte artikelen, tenzij anders is overeengekomen.

Levering:
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Artikelen die op voorraad zijn, worden binnen 2-5 werkdagen verzonden nadat het totaalbedrag op mijn rekening is bijgeschreven. Bij artikelen die in opdracht gemaakt worden, is de levertijd in overleg en langer dan 2-5 werkdagen
Levering vindt plaats op het door de koper genoemde afleveradres, waarbij Little Sissy nooit aansprakelijk kan worden gesteld bij het foutief opgeven van dit adres van de koper. Als je een bestelling hebt geplaatst via de site, ontvang je een orderbevestiging per mail. Indien je binnen 48 uur geen orderbevestiging per mail hebt ontvangen, neem dan contact met mij op. Waarschijnlijk is er iets niet goed gegaan.

Verzenden:
De prijzen op de site zijn exclusief verzend-, administratie- en verpakkingskosten. Indien het gewicht en de grootte van de order het toe laat, worden bestellingen zoveel mogelijk als brievenbuspost verzonden. De goederen worden zo zorgvuldig mogelijk ingepakt.
Uiteraard is het ook mogelijk een bestelling aangetekend of verzekerd te verzenden, de kosten hiervoor zijn echter voor eigen rekening. Is dit gewenst, geef dit aan als extra opmerking bij de bestelling.
Afhalen bij Little Sissy kan ook. Maak hiervoor per e-mail een afspraak;  info@littlesissy.nl of via Whatsápp 06-50640167
Bij bestellingen boven de €150,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retouren:
Je kunt binnen 7 dagen nadat de bestelling is afgerond, ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd, ongedragen, ongeopend en in de originele verpakking zit. In alle gevallen dien je, binnen 48 uur, contact op te nemen met Little Sissy. De verzendkosten zijn voor eigen rekening evenals de kosten bij beschadiging of vermissing tijdens het transport van door jou opgestuurde artikelen. 

Belangrijk: Op aanvraag gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden. Bij retourzenden van artikelen hebben wij uw naam, rekeningnummer, adres en ordernummer nodig. Na bevestiging van Little Sissy kan het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd retour gestuurd worden aan: Little Sissy (adres staat vermeld op de orderbevestiging). Het aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op je rekening. Mocht het pakket niet aankomen bij Little Sissy, dan vervalt het recht op teruggaaf.

Aansprakelijkheid:
Little Sissy is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade welke is ontstaan door gebruik van de geleverde artikelen. Stickers dienen met zorg te worden opgeplakt en de plakinstructies dienen te worden opgevolgd. Eveneens als het verwijderen van (bv) de muurstickers. Deze dienen, met zorg verwijderd te worden. Little Sissy is niet aansprakelijk voor schade aan de muur, verf of meubels.

Bij speelgoed en accesoires, let goed op uw kind en het in de mond steken van de handgemaakte artikelen. Lees daarom voor gebruik eerst de “wasvoorschriften en tips” goed door!

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/littlesissy/c-2626270/wasvoorschriften-tips/

 

Klachten:
Klachten dienen bij voorkeur per e-mail te worden ingediend, info@littlesissy.nl . Er zal dan z.s.m. contact opgenomen worden. Little Sissy streeft naar een oplossing.

Foto`s:
De artikelen kunnen in het echt anders overkomen dan op de op deze website geplaatste foto`s. Kleuren en formaten kunnen door beeldschermresolutie, belichting en optische vertekening afwijken van de werkelijkheid. De afnemer kan daardoor geen rechten ontlenen aan de op deze website geplaatste foto`s.

Privacy:
Little Sissy zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.

Copyright:
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal uit de webwinkel www.littlesissy.nl over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

© 2014 - 2023 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel