Blogs

De meiden van Style-over hebben op 5 mei hun online deuren van donutdisturb.nl geopend.
De webshop met de gaafste kindermeubels!

Wij mochten een blog schrijven voor hun site.

Klik hier om deze te lezen.

En volg hun op Instagram: @donutdisturb.nl

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Wauw!!! Het fantastische poppenhuis van @zwartwitwonen staat in de @kekmamamagazine    

Alle stickers en meer kun je vinden op de dollhouse pagina in deze shop.

Nuki_nuby is een veelzijdige webshop. Je kunt er voor toffe kado's terecht voor baby's en kids. Wendy is Grafisch Vormgever en maakt de mooiste dingen. Voor de poppenhuizen heeft zij de coolste teepee's gemaakt. Goeie stevige kwaliteit en prachtig om te zien! Je shopt er hier een paar, maar op www.mini-tipi.nl vind je er nog veel meer.

@zwartwitwonen is van Natasja. Zij is dol op zwart wit en heeft mij in 2016 benaderd om haar poppenhuis te helpen pimpen. Met haar samen hebben we naar de mooiste decoratie gezocht. Zij kwam met een idee, ik maakte het. En zo onstond het monochrome dollhouse als op de foto. 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Op Oh Yeah Baby staat ook een tof stuk over poppenhuizen te lezen.... Klik op de foto om direct doorgeschakeld te worden.
 

 

© 2014 - 2024 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel