Over ons...

Hi,

Mijn naam is Jeanine. 

Ik ben de eigenaar & het creatieve brein achter Studio Little Sissy.  Geboren in 1980 en woonachtend in de gemeente Velsen...

Ik sta altijd open voor nieuwe ideëen en mijn kracht ligt in samenwerken met andere bedrijven. Het versterken en aanvullen van elkaar, is voor mij belangrijk. Zo vind je producten in de shop van grote merken, maar ook van andere dollhouseshops.

Eind 2016 kwam de vraag of ik ook miniatuur stickers kon ontwerpen. "Ja natuurlijk!!! Wat een leuk verzoek." En van het een kwam het ander. De liefde voor miniaturen was geboren. Ik ben een webshop in miniaturen gestart en krijg de leukste verzoeken in mijn inbox. Het meedenken met klanten is zo leuk om te doen.

Inmiddels is de shop niet meer te missen als je zoekt op poppenhuizen of dollhouse. We groeien nog steeds, en de hype is allang geen hype meer maar een nieuwe stroom in de poppenhuiswereld.

Samen met mijn partner Sven, kun je ons vinden op Beurzen. Een hele organisatie maar ontzettend de moeite waard omdat we zo echt in contact komen met onze klanten.

Naast Little Sissy, ben ik nog werkzaam voor 2 dagen in het speciaal onderwijs. Een fijne afwisseling, waar zorg en welzijn voorop staan. 

Wil je nog meer weten? Wil je een kijkje achter de schermen, zien hoe dingen gemaakt worden, wat een webshop runnen inhoudt en wat er verder allemaal gebeurd, naast de webshop, Volg @studiolittlesissy dan op instagram. 

 

Foto genomen door: www.schoolprent.nl

 

© 2014 - 2024 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel