1:16 | 1:12 | 1:6

Artikel 24 van 29

Wandpaneel | 1:16/1:12/1:6

€ 10,00

Dit wandpaneel kun je naar wens bestellen. Het is een paneel dat uit 4 vakken bestaat. Optioneel bij te bestellen zijn de 4 haken. In het open veld zou je een exacte maat kunnen doorgeven mocht het net iets afwijken van de standaard 1:16 | 1:12 of 1:6 maat zijn.

Bijvoorbeeld: 1:12 = 14 x 14,5 cm Zouje liever 14,5 x 16 cm willen dan is dit dus mogelijk. De vakken zijn dan iets groter.

1) Je kunt ervoor kiezen om het meubel zelf in elkaar te zetten (Do it Yourself) Je krijgt dan een bass wood, houten plankjes los, ongeschuurd met gebruiksaanwijzing geleverd. (bouwpakket + instructies) Voordeel is dat je alle onderdelen los kunt schuren en schilderen. 4 Haakjes zijn optioneel.

2) Basswood. Het meubel wordt door ons in elkaar gezet. Je kunt er dan voor kiezen om het zo te laten of alsnog te schilderen. 4 Haakjes zijn optioneel. Schuren is nog niet gedaan!

3) Cherrywood. Het meubel wordt door ons in elkaar gezet en geschuurd geleverd. Schilderen zou zonde zijn van dit hout. 4 Haakjes zijn optioneel.

4) Black Walnutwood. Het meubel wordt door ons in elkaar gezet en geschuurd geleverd. Schilderen zou zonde zijn van dit hout. 4 Haakjes zijn optioneel.

5) Naar wens geschilderd. Het meubel wordt door ons in elkaar gezet, geschuurd en geschilderd. Incl 4 haakjes.

Je kunt kiezen uit een aantal kleuropties. Zwart, grijs, zand en wit. Ook kun je ervoor kiezen voor de optie old look. We nemen contact op wanneer je hiervoor hebt gekozen zodat het meubel naar wens afgewerkt wordt. Optioneel is een kleur die hier niet benoemd staat. Wij zullen de kleur dan eventueel moeten aanschaffen. Levertijd kan dan iets oplopen. Wij gebruiken standaard matte muurverf voor onze meubels. Deze zijn geschikt ter decoratie. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar!

Op de foto is het eindresultaat te zien van een DIY project. De basswood is gebruikt voor dit paneel en is wit geschilderd. 

Let op: Excl ornament plank. 4 Haken zijn optioneel.

 

Maten:

1:16    +/- 11 x 11,5 cm

1:12     +/- 14 x 14,5 cm

1:6       +/- 24,5 x 25 cm (let  op: de haken zijn voor deze maatvoering wel erg klein! Bedenk goed of je deze erbij wilt bestellen!)

© 2014 - 2024 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel