Mini Poppenhuis Stickers

Onze ministickers zijn een snelle vervanger voor behang of een schildersessie.

Zo kun je met een mini muursticker eenvoudig één van de kamertjes een snelle nieuwe look geven. Het werkt snel en simpel en de mogelijkheden zijn groots. In onze webwinkel vind je een groot assortiment aan mini stickers maar er zijn qua kleur en grootte nog veel meer mogelijkheden. De op maat opdrachten zijn onze favoriete orders. Samen meedenken vinden we ontzettend leuk om te doen. We hebben veel ervaring en kennis. Je kunt ons mailen of what's appen. (info@littlesissy.nl of +31650640167 )

 

Van een oud houten poppenhuis van zolder tot modern poppenhuis in je woonkamer.

Je kunt ons stickerassortiment hier bekijken. Voor elke minikamer zit er wel iets bij. Zo hebben we wand en vloertegels voor de keuken, badkamer en/of hal. Dots, plusjes, streepjes en lambriseringen voor de kinderkamertjes. Maar ook een racebaansticker, groeimeter sticker en naamstickers kun je bij ons bestellen. Dit alles om jouw persoonlijk gestijlde poppenhuis naar wens te maken, zodat jouw kind vol plezier en fantasie kan spelen met zijn/haar poppetjes. Van maileg, sonny angels, barbies, blythe dolls, schleich, sylvanians, lego, duplo of lievelings knuffel..., onze mini accessoires zijn ervoor gemaakt.

Je kunt met onze miniaturen een oud houten poppenhuis van zolder, omtoveren tot een modern poppenhuis voor in de woonkamer.  

 

Sorteer op
© 2014 - 2024 Little Sissy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel